My Jijone

Posted by Mommy Kuyah / Category:





Nama die Jijone..Cepat je dah besar..dah 2 kaki lebih dah panjang die...dulu masa beli kecik je..

makan kuat sangat...sekali makan sampai 2 mice skali..Buruk Lantak la dia ni..
Alwee penah picit dia kuat-kuat..menggelupur kejap si Jijone ni..Alwee..Alwee..smalam picit anak kucing...hahahha...nasib baik tak terberak anak kucing tu...
Sara suke sangat nak main dengan Jijone tapi cuak-cuak suke....hehe..
i ingat nak beli lagi sekor la..nak bagi die kawin..
ada sape-sape nak jual ?

12 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said on February 22, 2010 at 12:18 AM  

comel nya!!nnt bw la i n ryan nk bgambar ngan jjone!

Mommy Kuyah said on February 22, 2010 at 12:38 AM  

bawa pegi mana? pegi PP u ? hehe...

Byzura Razali said on February 22, 2010 at 1:03 AM  

dear, braninye u pegang...

Mommy Kuyah said on February 22, 2010 at 1:05 AM  

byzura..lovely la babe..

susannah said on February 22, 2010 at 2:40 AM  

i suka snakes..baru jual je my ball python nama dia beowolf...uwaaaa miss my snake tengok picca nieh..

Mommy Kuyah said on February 22, 2010 at 7:39 PM  

la...nape jual ?

susannah said on February 23, 2010 at 1:30 AM  

hahhaha tak larat nak jaga dgn 3 ekor lizard plak tuh..anak dah 2 .tada masa rasa cam aniaya je ular tuh ...

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said on February 23, 2010 at 2:17 AM  

babe,cepat upload pic alwee bday,im so sad u dont even jemput i n u dont even dtg bday ryan.u r to much.gv me alwee's bday pic,i nak upload kt blog i.ish xkan bw ular ke cafe kot,mampos kena halau.bw ms kita outing nnt ke..

Mommy Kuyah said on February 23, 2010 at 5:42 PM  

ooo...ada lizard lagi...best nye...ok la kan...hehe...

malecontent said on February 24, 2010 at 12:23 AM  

Damn.

Another one.

How many of you guys are around??

Anonymous said on October 8, 2010 at 9:27 AM  

bgusla ko dah blaja2 bebaik ngn ulaq, nt dlm kuboq ular lebey besr dr nie yg akan lilit ko sebb ko tak tutup aurat!!!

Mommy Kuyah said on November 9, 2010 at 9:26 AM  

ulaq ke apa ke semua ok je...awk kee yg menentukan > tidak kan...sblom mengata cermin diri dulu..dah tutup aurat belum tentu mulia disisi Allah...yg dok mengata tu lagi teruk perangai nye...