Feminine Hygiene Wash

Posted by Mommy Kuyah / Category:



DULU “MANJA” SEKARANG “RINDU”
Kini produk “Manja” Feminine wash muncul kembali dengan jenama baru
“ RINDU” Feminine Wash.






Hiii to Olls Ladies Out there....i nak share lagi Produk dengan u olls..i penah pakai & sedang pakai produk ni..memang bagus...daripada buah Manjakani jugak..
U olls still ingat tak dulu ada produk nama Manja.." Dulu Senario...Sikalang...Manja..."
yang dengan senario tu..Jus Kurma senario..

Its a good produk..boleh ketat kan balik lubang Vagina..Wangi pon wangi...sejuk je kat bawah tu lepas basuh dengan produk Rindu ni...Husband nak ehem ehem pon selera..tak percaya...u olls try lepas tu tanye your husband...best tak ...produk ni lain dari yang lain la...

Kalau tak percaya u olls boleh cuba,tak mahal sangat pun...Rm25.00 Market price..
kalau ada yang nak cuba let me noe la...i boleh dapatkan murah sikit dari Market Price..

Jangan Malu-Malu tau...





4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said on February 4, 2010 at 9:02 AM  

cam best je,nak 1.bw ms bbq janda baik nnti.kasi mulah lah

Mommy Kuyah said on February 4, 2010 at 5:08 PM  

hahaha...buleh buleh...bila yang nak pegi janda baik tu?

NUIZ said on February 18, 2011 at 7:06 PM  

mcm mne nak beli produk ni

Tian Chad @ 永遇乐 said on June 20, 2011 at 2:08 AM  

Hi Nuiz, I nampak sekarang boleh beli dari doorstepdotcomdotmy =)