All About Men

Posted by Mommy Kuyah / Category:

Waxing ?? For Men ??



Brazillian Waxing

Hi all , betul ke bole Waxing untuk lelaki ? ingatkan perempuan je kan..

tapi bagus jugak kan lelaki pon bole buat waxing...BUt erm..ouchhh,,,sakit nye..

Lagi-lagi kat tempat sulit tu..haha..terkulai-kulai..

Bagi lelaki kat luar sana yang nak buat Waxing tu bagus la..

Menjaga kebersihan,takde la macam hutan belantara..

hahahahaa..tapi tahan la sikit kan...

Jom kita review sikit pasal Waxing for men..

A Brazilian wax refers to the removal of all hair around your fun parts and butt crack. Women started doing it to get rid of stray hairs when bikinis went micro until somebody said “weh,apa ni ada bulu-bulu terkeluar!” haha..tak senonoh betul..muka cantik Hensem tapi tang tu ada kureng skit la...

Anda Harus berbogel dan bersedia untuk merasai

keasakitannya..

Tak perlu dikatakan, ada pelbagai aspek yang perlu dipertimbangkan ketika mendapatkan wax sama

sekali, terutama di Private area tu. Yang paling utamaadalah rasa sakit.Cuba try tarik satu bulu anda

menggunakan jari..apa rasa ??

Anda harus mengangkang

kan kaki seluas-luasnye untuk proses waxing..Kena

ekspos kan betul-betul.lagi-lagi orang yangbuat tu kita tak kenal.MALU NYE !!! (takpe la yang..biar ayang je yang buatkan...)

Arghhhhhhh...i sanggup biar Hubby i pegi buat dengan orang lain..biar i sendiri yang buatkan..

Apa pandangan u Oll ?


5 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said on March 9, 2010 at 11:09 PM  

i love waxing,sakit but thrill la babe,buat bral wax kat bangsar ok.

Mommy Kuyah said on March 10, 2010 at 12:20 AM  

yes..kat bangsar tu ok..for women i think ok la..but for men..alamak..macam seram je..

Byzura Razali said on March 10, 2010 at 7:18 AM  

sakit weii...ai tanya my hubby dia nak wat tak, dia ckp "Keje gile"!
:P

Mommy Kuyah said on March 10, 2010 at 6:29 PM  

for me..sakit sikit n kejap jek..tapi for men..macam sakit gile kot..hehe...

Gallivanter said on October 7, 2010 at 9:07 PM  

*GASP*