Nasi Lemak

Posted by Mommy Kuyah / Category:





Apa yang orang laki tengok kat wanita selain muke yang cute dan lawa ?

Mestila kat tempat yang terbojol kan..apa yang terbojol??hehe..apa lagi kalau bukan nasi lemak korang. nasi lemak korang brapa RM ?? ke berapa posen?Bonus buat wanita yang mempunyai nasi lemak yang RM5.00 memang akan jadi perhatian orang laki. jadi nasi lemak biasanya akan jadi pilihan utama,pilihan kedua baru la lauk kerang,hehehe.. perkara yang laki buat dulu mesti bahagian nasi lemak..itulah tempat yang paling wanita lemah.Aset wanita la katakan..

so,disebabkan nasi lemak ni aset penting kaum wanita,kita kenalah kenali nasi lemak kita sendiri.. jangan dengar cakap kawan-kawan yang mungkin saje nak kenakan korang.( mana la tau kan ada yang dengki )

Ok la..bagi tak confius kan orang lain,nasi lemak tu kita tukar pada Payudara..sayangi la payudara anda..

Apa tunggu lagi ?? jom la kenali nasi lemak korang !


Let's Jom !

Nasi lemak mana ada sama..lain orang lain la rasanya..eh salah plak Payudara la.. ramai wanita payudara kiri dan kanan tak sama..jangan risau..sama juga dengan bahagian body kita yg lain.
mesti belah kanan besar skit kan..tapi kena gak jaga-jaga mungkin besar sebab ada guli kat dalam..(ketumbuhan). kita kena selalu belai payudara sendiri jangan tungu orang belaikan..belai sendiri je...

Betul ke boleh besarkan payudara??



Sebenarnye kan payudara ni ikut keturunan gak,kalau keturunan semua selambak,maka korang punya pon akan selambak..hehe.. kalau keturun jenis ciput je,maka korang punya pon ciput jek..hehehehehe...yang ciput tu pun sibuk la nak besarkan..tapi betul ke boleh?

Size payudara ni sebenarnya faktor keturunan dan Hormon estrogen..

Masa umur korang 9 tahun waktu tu la payudara korang dalam proses untuk mengembang,lagi ketara bila lepas je period..tau-tau je bukit dah tinggi.. so,cuba guna ubat yang mengandungi hormon Estrogen.Contoh la kan,pil perancang ke ? krim ke ? kan banyak produk kat luar tu..semua produk sama je, atas korang rajin ke malas..baru guna 2 minggu dah give up..macam mana nak nampak payudara berubah ke tak. kalau payudara anda berubah lain macam jadi bentuk love ke petak ke cepat - cepat pegi jumpa doctor .pastu buat la persiapan saman produk yang korang pakai tu. Tapi ok gak bentuk love kan..mana ada payudara orang lain bentuk love.. L O V E

Betul ke Besar lagi Seksi ??

Seksi ?? Seksa la !!

korang rasa seksi ke ? ada setengah orang rasa seksi,ada setengah orang rasa terseksa..
Kenapa rasa Seksi ? Kenapa rasa Seksa ?

jawapan yang rasa seksi :

1. jadi tumpuan lelaki..seronok la tu...
2. pakai baju yang terbuka bahagian dada nampak indah je..
3. nampak sedap je...Nyam..Nyam..

jawapan yang rasa terseksa :

1. Berat kot !
2. susah cari baju..selalunya ketat bahagian dada,sampai terkoyak kadang - kadang .
3. confius nak pilih bra yang sesuai,yang push up ke yang tak ada span ke yang half cup ke..

Ishh Ishh...Pening nye kepala....

Ramai kawan- kawan kat luar tu yang jeles kat wanita yang payudara dorang besar dan montok.
Padahal kebanyakan wanita yang payudara besar ni rasa tak selesa.dorang rasa laki suka dorang pun sebab payudara dorang besau !Tapi memang betol pun ! hehe.. Macam mana rasa tak selesa , bila keluar dengan Boyfriend la katakan pegi lepak minum..yang si Boyfriend mata kat situ je..macam kena gam..mula la berangan tu..( Aku bagi kang!baru kau tau! ) tu yang buat dorang rasa tak selesa...

Mantap nye ! I liked !

Suke kan bila ada orang cakap macam tu..

1 comments:

Lady Past said on January 10, 2010 at 8:02 PM  

Bravoo...bravooo..amboih...tak cencored langsung...Gud girl, ada tokoh... Learn more bout writing skill, Topik dan introduksi dah cun cuma penggunaan bahasa je belum purrrrrrfact!!! Keep it up schweettyyyy.... Kiss for Sara n Alwi.